Hoi ouders!

Zoals wij jullie hebben geinformeerd in onze welkomstmail biedt Bloei een gratis workshop baby-yoga en babymassage aan!

De workshop wordt door mij, Martine, gegeven op een aantal zaterdagen dit jaar.

Ik heb de opleiding voor docent babymassage- en yoga gevolgd bij Babymassage Nederland en geef deze cursussen ook bij mij thuis in Meteren (Betuwe).

De babymassage is een rustige les en bedoeld voor baby’s vanaf een week of 6 tot ongeveer 6 maanden. Het zou ook nog wel kunnen bij kindjes ouder dan 6 maanden, mits ze het nog fijn vinden om te liggen. Ik probeer tijdens de workshop jullie een aantal technieken te leren voor de beentjes/armpjes, het buikje en het gezichtje. Op die manier kunnen jullie kort kennis maken met babymassage en wellicht inspireert het je om in je eigen omgeving dit verder op te pakken.

Omdat de kindjes worden uitgekleed zorgen we ervoor dat de ruimte lekker warm is, maar neem ook een extra omslagdoek mee om je kindje nog lekker in te kunnen wikkelen tussen de oefeningen door.

De baby-yoga is een wat actievere les en bedoeld voor baby’s vanaf 3 maanden tot ongeveer een jaar. We wisselen leuke oefeningetjes af met bewegen op muziek en aan het eind van de les volgt nog de groeps-schommel, iets wat de kindjes altijd erg leuk vinden! De kleertjes blijven tijdens de les aan, dus een extra dekentje is niet nodig.

Uiteraard is er ook tijd voor een kopje koffie/thee met wat lekkers en de gelegenheid om met elkaar te kletsen, dat hoort er ook bij!

Wij hebben een ruimte in Berkel en Rodenrijs, aan de Havenstraat. Deze is niet groot, dus de groepjes zullen ook klein zijn, hooguit met 3 à 4 ouders met kindje.

 

Ik zou het heel leuk vinden jullie daar een keertje te ontmoeten, graag tot ziens!

Groetjes, Martine

Aanmelden

Deze workshop is bedoeld voor ouders aangesloten bij Bloei. Of eigenlijk natuurlijk meer voor hun baby’s! Er is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar. De workshop wordt meerdere keren per jaar gegeven in Berkel en Rodenrijs. Aanmelden kan telefonisch of per mail via Bloei.