Het hart van Bloei

Als gastouder ben je het hart van Bloei. Je biedt opvang aan kinderen bij je thuis of bij de ouders thuis. Je kunt kinderen warmte en veiligheid bieden en en je vindt het een uitdaging ze te simuleren in hun ontwikkeling. Je hebt voldoende tijd, ervaring en enthousiasme om kinderen voor langere tijd op te vangen.

Gastouders zijn professionals

Het plezier dat je hebt in het omgaan met kinderen geef je graag professioneel vorm. Buiten de wettelijke voorwaarden vanuit de Wet Kinderopvang ben je gemotiveerd om te werken aan eigen ontplooiing. Je beschikt over één of meer van de volgende talenten: je bent extra goed ingericht op jonge baby’s, je doet veel aan buitenactiviteiten en natuurbeleving, vaak creatieve activiteiten zoals muziek of knutselen of je hebt ruime werkervaring in kinderopvang. Professioneel werken betekent ook professionele begeleiding. Vanuit Bloei kun je rekenen op pedagogische begeleiding, praktische ondersteuning en coaching.

Eigen wensen en maatwerk

Gastouder zijn past bij jouw situatie en gezin. Zelf kun je flexibel aangeven wat jouw beschikbaarheid is en wat jouw wensen zijn. Combineer je de opvang met je eigen kinderen? Gaat je voorkeur uit naar een baby, peuters of naar kinderen die na schooltijd komen? Maatwerk voor de gastkinderen en maatwerk voor jou.

Wil je bekijken hoe je stap-voor-stap gastouder kunt worden of meer weten over de selectiecriteria? Voor een vrijblijvend gesprek met Bloei ben je van harte welkom contact op te nemen.