Ben jij op zoek naar de allerbeste gastouder voor jouw kindje?

Dan helpen wij jou graag!

Bloei is bijna 10 jaar geleden gestart door Hanneke, aan de keukentafel. En zo werken wij nog steeds. Wij hebben gekozen voor een kleinschalig gastouderbureau, omdat wij aandacht willen hebben voor iedereen. Kleinschalige opvang en een klein bureau blijken heel goed bij elkaar te passen!

Korte lijnen en persoonlijk contact zorgen voor een prettige samenwerking. Wij kennen de gastouders goed, zij kennen ons goed. Wij zijn betrokken bij iedere fase van de opvang en bied aan ouders en gastouders complete ondersteuning. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan kwaliteitscontrole.

Over gastouderbureau Bloei

Bloei is een geregistreerd gastouderbureau en voldoet aan alle wettelijke voorwaarden, zo kun je in aanmerking komen voor Kinderopvangtoeslag. Op deze website vind je allerlei praktische informatie. Waarom kies je voor Bloei als ouder?

Natuurlijk vind je hier het aanbod van gastouders. Of wil je juist als gastouder aan de slag? Wij zijn altijd op zoek naar gastouders in de regio’s: Delft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Leidschenveen, Ypenburg, Schipluiden en Maassluis. Waarom kies je als gastouder voor Bloei?

Over Hanneke

Ik wens voor ieder kindje net zo’n fijne gastouder als mijn kinderen hebben (gehad). Inmiddels zitten de oudsten op school: Daniel van 14 en Tom van 11 jaar. En dan hebben we ook nog nakomertje Samuel (december ’21).

Voordat ik startte met Bloei, werkte ik 10 jaar in het Maatschappelijk Werk (Jeugdzorg en Ambulante Gezinszorg). Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan, en me gericht op coaching. Ik ben in het bezit van een certificaat voor de erkende brancheopleiding voor Bemiddelingsmedewerker. Ook ben ik gecertificeerd docent Babygebaren.

Ik ben 41 jaar en wij wonen in Maasland. Wat ik het liefst doe als ik vrij ben is schrijven. Ook kijk ik graag goede series, lees ik veel boeken en ga ik heel graag het bos in met de hond.

Mag ik je helpen met het vinden van jouw gastouder? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of neem hier vast een kijkje bij de gastouders!

Over Martine

Ik ben Martine, de zus van Hanneke. Ik ben 53 jaar, getrouwd met Henk en moeder van Stef, die inmiddels alweer 2 jaar zelfstandig in Rotterdam woont. Sinds 3 jaar ben ik actief betrokken bij Bloei.

Wat begon met een creatieve bijdrage aan Bloei in de vorm van kleine creatieve workshops en het geven van de babymassage & baby-yoga is inmiddels uitgegroeid tot veel meer.

Tijdens het zwangerschapsverlof van Hanneke heb ik tijdelijk alle taken van haar overgenomen en dat beviel zo goed, dat ik mijn baan in de verzekeringen heb opgezegd, om mij volledig op Bloei te kunnen richten.

Een hele fijne constructie, want op deze manier is de bereikbaarheid en continuïteit altijd gewaarborgd, ook tijdens vakantieperiodes.

Vanwege mijn recente verhuizing naar Meteren, in de West Betuwe, is de wens om tevens hier actief aan de slag te gaan met Bloei. De vraag naar opvang is ook in deze omgeving groot, en daar willen wij als Bloei heel graag onze bijdrage aan leveren.

De workshops babymassage en baby-yoga bieden wij ook nog steeds aan als welkomstgebaar naar onze nieuwe vraagouders en worden zowel in de omgeving Berkel en Rodenrijs, als in Meteren door mij gegeven.

Hierover kun je meer lezen onder het kopje ‘Agenda’!