Ben jij op zoek naar de allerbeste gastouder voor jouw kindje?

Dan help ik jou graag! Ik wens voor ieder kindje net zo’n fijne gastouder als mijn kinderen hebben gehad. Inmiddels zitten zij op school: Daniel van 13 en Tom van 10 jaar. En dan hebben we ook nog nakomertje Samuel (december ’21), die nog bij de gastouder gaat starten.

Ik ben Bloei 8 jaar geleden gestart, aan de keukentafel. En zo werk ik nog steeds. Ik heb gekozen voor het opstarten van een kleinschalig gastouderbureau, omdat ik aandacht wil hebben voor iedereen. Kleinschalige opvang en een klein bureau blijken heel goed bij elkaar te passen!

Korte lijnen en persoonlijk contact zorgen voor een prettige samenwerking. Ik ken de gastouders goed, zij kennen mij goed. Iedere ouder en ieder kindje zie ik persoonlijk. Ik ben betrokken bij iedere fase van de opvang en bied aan ouders en gastouders complete ondersteuning. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan kwaliteitscontrole.

Over gastouderbureau Bloei

Bloei is een geregistreerd gastouderbureau en voldoet aan alle wettelijke voorwaarden, zo kun je in aanmerking komen voor Kinderopvangtoeslag. Op deze website vind je allerlei praktische informatie. Waarom kies je voor Bloei als ouder?

Natuurlijk vind je hier het aanbod van gastouders. Of wil je juist als gastouder aan de slag? Ik ben altijd op zoek naar gastouders in de regio’s: Delft, Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Leidschenveen, Ypenburg, Schipluiden en Maassluis. Waarom kies je als gastouder voor Bloei?

Over Hanneke

Voordat ik startte met Bloei, werkte ik 10 jaar in het Maatschappelijk Werk (Jeugdzorg en Ambulante Gezinszorg). Ik heb de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening gedaan, en me gericht op coaching. Ik ben in het bezit van een certificaat voor de erkende brancheopleiding voor Bemiddelingsmedewerker. Ook ben ik gecertificeerd docent Babygebaren.

Ik ben 40 jaar en wij wonen in Maasland. Wat ik het liefst doe als ik vrij ben is schrijven. Ook kijk ik graag goede series, lees ik veel boeken en ga ik heel graag het bos in met de hond.

Mag ik je helpen met het vinden van jouw gastouder? Neem dan vrijblijvend contact met mij op of neem hier vast een kijkje bij de gastouders!