Bloei-baby-nieuws en verlof

In december verwachten wij onze 3e zoon! Vanaf half november tot en met januari zal ik daarom met zwangerschapsverlof zijn. Deze periode word ik vervangen door Martine (op de foto). Ik ben blij dat zij, als mijn zus, mij wil helpen in deze periode. Want dit voelt heel fijn en vertrouwd! Op deze manier heb ik er alle vertrouwen in dat tijdens mijn verlof Bloei net zo bloeit als anders 🙂

Even voorstellen:

Martine is 51 jaar, woont in Barendrecht. Ze is getrouwd met Henk en heeft zoon Stef (22 jaar) die op zichzelf woont inmiddels. Zij is al langer betrokken bij Bloei voor babymassage, knutselactiviteiten en grotere administratieve klussen (waarbij zij ondersteunt). Naast haar werk voor Bloei werkt zij in de verzekeringen. De komende tijd daar wat minder, en bij Bloei een heel stuk meer.

Als je vragen aan ons hebt, ben je welkom!

Groetjes, ook namens Martine,

Hanneke