Hi ouders,
Ik ben Lynn, 32 jaar en woon in Keijzershof met mijn partner en 2 zoons. De oudste is 10 en de jongste bijna 4.
Na een lange tijd in de kinderopvang en kraamzorg gewerkt te hebben ben ik bij een kinderkleding winkel gaan werken, maar mijn oudste zoon had het niet meer naar zijn zin op de BSO hier in de buurt. Ik ben daardoor op zoek gegaan naar een gastouder voor BSO. Ik kwam erachter dat er in Pijnacker geen gastouder is die dit doet en dat zag ik als een kans. Deze kans heb ik met 2 handen aangegrepen en ben ik gaan onderzoeken. Ik kwam uit bij Bloei en had meteen een leuke klik met Hanneke, hierdoor zijn wij meteen aan de slag gegaan.
Wij wonen vlakbij de scholen de Keijzerskroon en Vlinderboom. Ik kan hier de kinderen ophalen, maar als zij ouder zijn en jullie (als ouders) vinden het goed dat zij zelfstandig naar mijn huis gaan is dit natuurlijk ook mogelijk. Wij wonen vlakbij 3 speeltuinen en een groot veld waar de kinderen zich goed kunnen vermaken, een lekkere tuin met trampoline en in de zomer een zwembad.
Aangezien de kinderen die opgevangen worden na schooltijd vaak al wat zelfstandiger zijn, is het voor mij belangrijk dat er goede afspraken gemaakt worden over wat de kinderen wel en niet zelf mogen doen en ik zie hierin dan veel vrijheid voor de kinderen.
Met studiedagen zal ik de gehele dag open zijn en de helft van de vakanties.
Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten en misschien wel jullie kinderen op te vangen!
Voor vragen en/ of meer informatie kunnen jullie natuurlijk altijd contact opnemen 🙂
Liefs Lynn

Wil je kennismaken met Lynn? Bel, mail of app naar Hanneke: 06-41815171, info@bureaubloei.nl