Workshop Babymassage

More

22/05/2019 09:30 - 11:00

Lief & Stoer Babymassage

Dorpsstraat 35a, Nootdorp

Colinda Fierlier, de Babycoach van Lief en Stoer Nootdorp, verzorgt een workshop babymassage voor Gastouderbureau Bloei.  Tijdens deze workshop leer jij enkele technieken babymassage en babyvoetreflex voor lekker slapen en krampjes. Je ervaart het effect van je tempo vertragen en het voordeel van basisbevestigend dragen en tillen van je baby. 

Na de workshop krijg je een naslagwerk van de besproken thema’s mee naar huis en een flesje massageolie, zodat je thuis ook kunt masseren. Als professionele Babycoach kun je bij Colinda al je vragen en twijfels kwijt over voeden, slapen, ritme, huilen, troosten enzovoort.

Praktisch

Geschikt voor kindjes vanaf 6 weken tot aan “draai-kruipleeftijd”. De workshop wordt gegeven door Colinda Fierlier. Hanneke van Bloei is ook aanwezig. Let op: de locatie is Lief en Stoer in Nootdorp. De workshop is kosteloos.

Aanmelden

Deze workshop is bedoeld voor ouders aangesloten bij Bloei. Of eigenlijk natuurlijk meer voor hun baby’s! Er is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar. De workshop wordt meerdere keren per jaar gegeven. Aanmelden kan telefonisch of per mail via Bloei.

Lief en Stoer is een professionele massage- en workshopstudio in Nootdorp, speciaal voor jou en je baby, tijdens de zwangerschap en daarna. Je kunt bij Lief en Stoer terecht voor een ontspannen massage voor moeders, voor een babymassage cursus en voor advies en begeleiding rond en na de geboorte van je kindje. Van een praktische workshop over het knopen van een draagdoek tot leren spelen en communiceren met je baby. Kijk op de website van Lief en Stoer voor het  complete aanbod.